Fit en veilig 2024 beginnen!

Wil jij jezelf ook leren verdedigen? Sterker in je schoenen staan? Meer zelfvertrouwen hebben en dit ook uitstralen of gewoon een lekkere sportieve work-out binnen een leuke gemeleerde groep hebben?

In de Krav Maga lessen bij Defense and Fighting Tactics komt het allemaal aan bod. We verzorgen trainingen van maandag tot en met donderdag op drie verschillende locaties.

Train de eerste maand nu gratis mee in Delft, Ypenburg of Zoetermeer! (mixen tussen de locaties is ook mogelijk, zeker handig voor de leden met onregelmatige diensten)

Krav Maga voor vrouwen

Krav Maga technieken toegespitst op “real-life’ scenario’s die een vrouw in haar leven tegen komt. Hoe te handelen wanneer jij onwenselijk wordt aangesproken door een vreemde of wanneer jij wordt vastgepakt? Fight, Flee or Freeze…

Krav Maga voor Kids

De kinderen (5-9 jaar) en junioren (10-15 jaar) leren spelenderwijs zich zowel verbaal als fysiek te verdedigen. Het vergroten van de eigenwaarde en het zelfvertrouwen staan centraal.

VOOR WIE

Krav Maga voor kinderen en junioren

Uw kind leert spelenderwijs om situaties goed in te schatten, conflicten te vermijden en als er geen andere optie overblijft, om zich op een gepaste wijze te verdedigen. Dit aan de hand van speciaal op de leeftijd aangepaste Krav Maga-technieken. De Krav Maga lessen zijn pedagogisch en methodisch-didactisch zeer verantwoord. De lesopbouw is logisch en de technieken worden makkelijk aangereikt.

Krav Maga voor vrouwen – Stay Away

We bieden een speciaal programma voor vrouwen genaamd Stay Away. Deze training is naar aanleiding van een serieverkrachter in Tel Aviv ontwikkeld. Het betreft een meerdaagse cursus van 1 tot 10 seminars waarin d.m.v. Krav Maga technieken, psychologie en scenario training hard gewerkt wordt aan weerbaarheid. De deelnemers worden in zeer korte tijd weerbaar derhalve is het programma eenvoudig maar zeer doeltreffend.

Krav Maga voor volwassenen (16+ jaar)

Krav Maga voor burgers van 16 jaar en ouder. Leer je snel en doeltreffend te verdedigen tegen allerlei dreigingen met of zonder wapen. Vergroot je zelfvertrouwen, sta steviger in je schoenen en leer situaties inschatten. Voorkomen is altijd beter dan genezen!

Krav Maga bij DFTZ

Defense and Fighting Tactics verzorgt krav maga lessen in Zoetermeer,  Ypenburg en Delft. De technieken uit het krav maga zijn gebaseerd op natuurlijke reflexen waardoor het gemakkelijk is deze technieken aan te leren, te onthouden en te gebruiken wanneer het noodzakelijk is. Iedereen kan het beoefenen. Krav maga is meer dan zelfverdediging alleen. Het is een geweldige manier om sportief bezig te zijn, uw conditie te vergroten, sterker en soepeler te worden. Daarnaast vergroot het ook uw zelfvertrouwen. Ook is bij beoefenaars gebleken dat krav maga een fantastische ondersteuning kan zijn bij het eraf werken van eventuele overtollige kilo’s.

Defense and Fighting Tactics is bij de wereldwijd opererende International Krav Maga Federation (IKMF-bond) aangesloten. Inmiddels is de IKMF in 90 landen vertegenwoordigd en is de organisatie betrokken bij het wekelijks trainen van ruim 100.000 mensen wereldwijd die om verschillende redenen de trainingen volgen. Bij de IKMF wordt gewerkt met levels (gradaties) om aan te geven welk level een instructeur of student heeft. Na verloop van tijd kan men examen doen om een naast hogere graduatie in het systeem te bereiken.