Krav Maga
Gebaseerd op natuurlijke reflexen, meer dan zelfverdediging alleen!
Proefles volgen?
Leer jezelf verdedigen en ervaar Krav Maga bij DFTZ door mee te doen! (€10,0)

DFTZ instructeur Michiel Bazuin (G3)

Michiel heeft van jongs af aan net als Joey erg veel interesse in Martial arts. Michiel is van origine begonnen met Taekwondo. Hij heeft hier de 1e dan in behaald. Bij de voorbereiding van zijn 2e dan examen is hem gevraagd om zijn Martial art horizon te verbreden. Zodoende kwam hij in 2009 in aanraking met Krav Maga. Wat hem opviel was de eenvoud van de technieken. Daarnaast viel hem op dat in de Krav Maga lessen de realiteit voortdurend werd nagebootst.

Na drie jaar te hebben getraind in Krav Maga onder leiding van Joey is hem gevraagd of hij het leuk zou vinden om Krav Maga instructeur voor DFTZ te worden. Hierop volgde een heftige en intensieve cursus om opgeleid te worden tot een volwaardig IKMF instructeur en daarnaast te voldoen aan de hoge kwaliteitseisen van DFTZ. De opleiding, welke hij in 2012 succesvol heeft afgerond, werd verzorgt door niemand minder dan de leden het Global Instructor Team (GIT):

- Avi Moyal (Master 2);

- Amnon Darsa (Expert 5);

- Tamir Gilad (Expert 4).

Momenteel traint Michiel met elke les die DFTZ verzorgt mee. Daarnaast ondersteunt of verzorgt hij de DFTZ lessen. Ook hij is altijd aanwezig bij de wekelijkse instructeurs-trainingen die DFTZ voor zijn instructeurs verzorgt. Daarnaast is hij altijd van de partij wanneer er een GIT lid naar Nederland afreist om trainingen te verzorgen.