Krav Maga
Gebaseerd op natuurlijke reflexen, meer dan zelfverdediging alleen!
Proefles volgen?
Leer jezelf verdedigen en ervaar Krav Maga bij DFTZ door mee te doen! (€10,0)

Krav Maga Ypenburg: Weidevogellaan 291, 2496 PT Den Haag.

Krav maga wordt in Ypenburg op dinsdagavond en donderdag middag/avond verzorgd door Defense and Fighting Tactics. Bekijk hier de trainingstijden.

Voor de leden die met de auto komen is er een prima parkeergelegenheid. Om naar de krav maga locatie in Ypenburg te navigeren kan je op onderstaande kaart kijken.

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.

Afdrukken

Voor de locatie in Ypenburg maken we gebruik van de sportzaal van de basisschool CBS de Fontein. Als je binnen komt dan ga je de trap op waarna je de kleedkamers links en de sportzaal rechts aantreft mocht je een dichte deur aantreffen bel dan aan!

De locatie in Ypenburg is via het openbaar vervoer prima bereikbaar. Wanneer je met het openbaar vervoer komt stap je uit bij tramstation: Scholekstersingel, Neem dan lijn 15 of lijn 19.

Wat opvalt in het klantenbestand van Defense and Fighting Tactics is dat er in Zoetermeer leden krav maga trainen die afkomstig zijn vanuit de omgeving waar de sportschool is gevestigd maar ook van ver buiten deze omgeving! Zo trainen er leden vanuit Den Haag, Nootdorp, Zevenhuizen, Stompwijk, Bleiswijk, Delft, Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Gouda, Wassenaar, Moordrecht, Benthuizen, Waddinxveen en uiteraard Zoetermeer. Kom jij uit 1 van deze dorpen/steden kom dan ook gerust eens een proefles Krav Maga volgen.